KRABIČKY NA VYZVEDNUTÍ NA BARU (STÁLE MŮŽETE OBJEDNÁVAT A VYZVEDÁVAT)
Objednávky na vyzvednutí v restauraci prosím do 10 ti hodin na email adagiorestaurant@seznam.cz nebo na číslo 775 722 511, Objednávku emailem vám vždy potvrdím…moc děkujeme
Rozvoz pro firmy funguje normálně jak jste zvyklí, objednávky do 8mi hodin na email nebo na telefon 775 722 511, díky
Momentálně nepřijímáme nové zákazníky pro rozvoz menu, omlouvám se …
___________________________________________________________________________________________________________________________
Menu na týden od 31.3. – 4.4.2025
-
Menu č.1 – 150,-
-
Menu č.2 – 130,-
-
Menu č.3 – 130,-
-
Menu č.4 – 130,-
-
Menu č.5 – 130,-
Menu vydáváme od 10:45 – 14:00
Pondělí : Hrstková s uzeninou (1a)
- 1)Dřevorubecký steak z krkovičky na grilu podávaný ve smetanové omáčce se zeleným pepřem, pečené rozmarýnové brambory (1a,7)
- 2)Kuřecí nudličky Kung-Pao (zelí, paprika, chilli, arašídy, cibulka, koriandr), rýže (bezlepkové,6)
- 3)Debrecínský vepřový gulášek, houskový knedlík (1a,3,7)
- 4)Koprová omáčka, vařené vejce 2ks, vařené brambory (1a,3,7)
- 5)Těstovinový brokolicový salát s mrkví (salát, brokolice, mrkev) s bylinkovým dresinkem, filírovaným kuřecím prsíčkem a mladou cibulkou (1a,3,7)
Úterý : Kozí brada (1a,7)
- 1)Smažená kuřecí kapsa s nivou, mačkané brambory s máslem a petrželkou, salát z červeného zelí, tatarka (1a,3,7)
- 2)Kuřecí stehýnko ADAGIO podávané na pečených bramborech se zeleninou (bezlepkové)
- 3)Vepřová kýta na smetaně ala svíčková zdobená brusinkami, houskový knedlík (1a,3,7)
- 4)Penne aglio olio e pomodoro se sušenými rajčátky, špenátem a kuřecím masem, sypané parmezánem (1a,3,7)
- 5)Těstovinový brokolicový salát s mrkví (salát, brokolice, mrkev) s bylinkovým dresinkem, filírovaným kuřecím prsíčkem a mladou cibulkou (1a,3,7)
Středa : Francouzská s mušličkami (1a,3)
- 1)Špíz z vepřové panenky a kuřecích prsíček, podávaný s baby karotkou na másle, mačkané brambory s čerstvým špenátem a slaninou (bezlepkové,7)
- 2)Špagety s boloňským ragů, sypané parmezánem (1a,3,7)
- 3)Vepřové nudličky po štěpánsku (klobása, vejce), rýže (1a,3,7)
- 4)Kynutý alpský knedlík s povidly, vanilkovou omáčkou a čokoládou (1a,3,7)
- 5)Těstovinový brokolicový salát s mrkví (salát, brokolice, mrkev) s bylinkovým dresinkem, filírovaným kuřecím prsíčkem a mladou cibulkou (1a,3,7)
Čtvrtek : Frankfurtská s párkem (1a)
- 1)Pikantní kuřecí směs se zeleninou, fazolemi, slaninou a kukuřicí, sypané sýrem, bramboráčky (1a,3,7)
- 2)Krůtí výpečky, dušený špenát, máslové bramborové nočky (1a,3,7)
- 3)Sekaná pečeně s lehkou hořčičnou omáčkou, bramborová kaše, okurek (1a,3,7,10)
- 4)Marinované kuřecí medailonky se sezamem podávané na asijském rizotu (asijská zelenina, mungo klíčky, fazolky, kokos.mléko) zdobené koriandrem s mladou cibulkou (bezlepkové,6,11)
- 5)Těstovinový brokolicový salát s mrkví (salát, brokolice, mrkev) s bylinkovým dresinkem, filírovaným kuřecím prsíčkem a mladou cibulkou (1a,3,7)
Pátek : Slezská zelňačka (1a,7)
- 1)Staročeský hovězí gulášek s křenem, domácí špekový knedlík (1a,3,7)
- 2)Bryndzové halušky s uzeným masem, slaninou , špekem a pažitkou (1a,3,7)
- 3)Smažená vepřová játra, šťouchané brambory se smaženou cibulkou a pažitkou, tatarka (1a,3,7)
- 4)Hrachová kaše s opečenou ostravskou klobásou, chléb, okurek (1a)
- 5)Těstovinový brokolicový salát s mrkví (salát, brokolice, mrkev) s bylinkovým dresinkem, filírovaným kuřecím prsíčkem a mladou cibulkou (1a,3,7)
Každé jídlo je označeno číslem alergenu které obsahuje. Seznam alergenů k dispozici na baru nebo na stránkách www.adagiorestaurant.cz
Rozvozové menu je určeno k okamžité spotřebě.